Baby, Barnerom, Til mor

CamCam Copenhagen

CamCam er ikke et ukjent merke for oss i Carmell. Vi har hatt CamCam i et par år tidligere og har nå bestemt oss for å ta det inn igjen. CamCam har masse fint til barnerommet, sammen med utstyr til baby.

En bestselger hos oss da vi førte CamCam sist var sengetøyene!  De er så myke og gode og de holder seg like fine vask etter vask. Dette er et kvalitetsprodukter du kan ha i åresvis. Sengetøyene til baby, junior og voksen har denne samme fine kvaliteten fortsatt, men de har også fått masse nyheter i samme gode kvalitet. Blant annet babynest, leketepper, stellematter og stellevesker.

Sengesettene fra CamCam kommer i nydelige duse print og passer like godt på babyrommet som på soverommet til de litt større barna.

Camcam stelleveskerStelleveskene fra CamCam kommer nå i en ny versjon, som er litt høyere enn den tidligere versjonen. Alle stelleveskene er også coatet, som gjør dem mer holdbare. Stelleveskene kan også brukes lenge etter babytiden, noe vi vet at mange setter pris på.

Camcam stellematte fawn - Extra 1Fawn printet er høstens nye print fra CamCam, det er et helt nydelig unisex print som passer på alle barnerom.

Se alt fra CamCam Copenhagen her.

Cam Cam har også en helt fantastisk møbelkolleksjon som vi legger ut etterhvert. Hvis du allerede har noe herfra du ønsker å bestille så ta kontakt på mail: kundeservice@carmell.no

Legg igjen en kommentar